A Nova Motorsport megvásárolja az Avon Tires eszközeit
| |

A Nova Motorsport megvásárolja az Avon Tires eszközeit

File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
Versenygumi – műszaki tanácsadó
06305620602

Az SPC Rubber Group új motorsport márkája, a Nova Motorsport az Avon Motorsport abroncstermékek széles skálájának globális szállítója lett, beleértve a prémium, verseny- és speciális gumiabroncsokat.

A Nova Motorsport megvásárolja az Avon Tires eszközeit

A Paul Hallas, az SPC anyavállalat ügyvezető igazgatója által alapított Nova az Egyesült Királyság tavalyi év végi bezárása után szerezte meg az eszközöket, köztük az Avon Motorsport és az Avon Racing márkalicencet.

Az Egyesült Királyságban található Wiltshire-ben található új kereskedelmi központtal a Nova Motorsport minden maradék raktárkészletet biztosított a Cooper Tire & Rubber Company-tól, hogy egységes szolgáltatást és ellátást biztosítson, és a kibővített kínálat bevezetését 2024 második felében tervezik.

A Nova Motorsport alapítója, Paul Hallas a következőket mondta:

„Ezen értékes javak felhasználásával büszkén folytatjuk a legendát az Avon Motorsport gumiabroncs-termékek túlnyomó többségével, és új kínálattal is újítunk, amelyek az SPC gumikeverés terén szerzett régóta fennálló szakértelmünkből fakadnak. Szerencsések vagyunk, hogy új üzletünket egy elismert termékkel és világszerte elérhető ügynökökön keresztül indíthatjuk el. Ez segíteni fog abban, hogy gyorsan megalapozzuk jelenlétünket, mint „új márka örökségekkel” az iparágban, és reméljük, hogy a következő hetekben még többet megoszthatunk jövőképünkről.”


Részletes információk: File Gábor 06305620602

Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük